Byggresurs i Stockholm AB

Vill man komma i kontakt med Byggresurs i Stockholm AB så kan man göra det genom att kontakta dem över telefon eller genom att skicka dem ett brev eller liknande. Vill ni nå Byggresurs i Stockholm AB som är av bolagstypen Aktiebolag, så når ni dem troligtvis på 08-7259093.

556485-4031 är det organisationsnummer som Byggresurs i Stockholm AB fick när det registrerades 1994-04-21

Statusen för Byggresurs i Stockholm AB är att Bolaget är aktivt.

Byggresurs i Stockholm AB finns i Stockholm som är en stor kommun som finns i Stockholms län. Det finns många olika bolagstyper i Stockholms län och Byggresurs i Stockholm AB tillhör bolagstypen Aktiebolag.

Byggresurs i Stockholm AB är registrerat för F-skatt och det har varit det sedan 1994-01-01. Det finns flera företag som är registrerade för F-skatt i Stockholm.

Byggresurs i Stockholm AB är momsregistrerat och det har det varit sedan 1994-01-01. Det finns flera olika företag som är momsregistrerade i Stockholms län.

Ägarförhållandet för Byggresurs i Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat, det finns flera företag i närheten som har liknande ägarförhållande.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, köp och försäljning av fastigheter, fastighetsförvaltning, köp och försäljning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggresurs i Stockholm AB är Firman tecknas av styrelsen

Sen finns det personer med anknytning till bolaget och det är Norman, Lars Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Pia Janica som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor,