A. Bildmark & Son Aktiebolag

Vill man komma i kontakt med A. Bildmark & Son Aktiebolag så finns det flera vägar att gå, det ena är att nå dem via telefon, det kan man göra på följande nr 08-6110164.

556036-3920 är det nummer som A. Bildmark & Son Aktiebolag fick när de registrerade sig 1937-08-18. Bolagstypen för A. Bildmark & Son Aktiebolag är Aktiebolag och det finns många Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som A. Bildmark & Son Aktiebolag finns i.

Idag är statusen för A. Bildmark & Son Aktiebolag att Bolaget är aktivt. Företaget finns i Stockholms län och där finns det flera bolag som är registrerade för F-skatt och A. Bildmark & Son Aktiebolagär ett av dem, och har varit det sedan 1994-01-01.

A. Bildmark & Son Aktiebolag är även registrerat för moms och de har företaget varit sedan 1980-01-01.

Ägarförhållandet för A. Bildmark & Son Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som har liknande ägarförhållanden i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom områdena bygg-, måleri- och inredningsverksamhet samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet..

Det finns personer som har en anknytning till A. Bildmark & Son Aktiebolag och det är Levin, Johan Peter som är född 1970 och har titeln VD, Levin, Johan Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Levin, Anna Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per David som är född 1959 och har titeln Revisor, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.