MS Bud & Allservice

Vill man komma i kontakt med MS Bud & Allservice så finns det flera vägar att gå, det ena är att nå dem via telefon, det kan man göra på följande nr 070-6777254.

811002-XXXX är det nummer som MS Bud & Allservice fick när de registrerade sig 2006-07-20. Bolagstypen för MS Bud & Allservice är Enskild firma och det finns många Enskild firma i Österåker som är den kommunen som MS Bud & Allservice finns i.

Idag är statusen för MS Bud & Allservice att Bolaget är aktivt. Bolaget finns i Stockholms län och där finns det flera bolag som är registrerade för F-skatt och MS Bud & Allserviceär ett av dem, och har varit det sedan 2006-03-30.

MS Bud & Allservice är även registrerat för moms och de har bolaget varit sedan 2006-03-30.

Ägarförhållandet för MS Bud & Allservice är och det finns många bolag som har liknande ägarförhållanden i Stockholms län.

Vägtransport av gods, även flyttransporter av möbler.Postbefordran, budbilar, kurirverksamhet. Byggnadssnickeriarbeten, in- och utvändigt. Måleriarbeten, in- och utvändigt..

Det finns personer som har en anknytning till MS Bud & Allservice och det är Sjöberg, Martin Ulf Bo som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.