Jonny Öberg Entreprenad

Bolaget Jonny Öberg Entreprenad finns i Upplands-Bro som är en kommun känd för sin bolagsverksamhet. I Stockholms län så arbetar de med att få allt fler bolag och Jonny Öberg Entreprenad är ett av bolagen som finns i länet.

Jonny Öberg Entreprenad har en historia som daterar sig bak till 1999-06-15 då bolaget registrerades. Bolaget har 660526-XXXX som sitt organisationsnummer.

I dag är Jonny Öberg Entreprenad aktivt.

För att komma i kontakt med bolaget så kan man antingen besöka det eller ta kontakt via telefon. Jonny Öberg Entreprenad har 08-58244570 som sitt telefonnummer. . Idag är bolaget Registrerad för F-skatt sedan 2008-11-27. Jonny Öberg Entreprenad är Registrerad i Momsregistret sedan 2000-07-19. Maskinentreprenad såsom snöröjningk sandning, sandsopning, trädgård, grävning samt sopkörning..

Jonny Öberg Entreprenad har bolagsformen Enskild firma och är ett av många av många Enskild firma som finns i Upplands-Bro.

De personer som är verksamma i Jonny Öberg Entreprenad är: Öberg, Jonny Mikael som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .